SEOZSENI

Fizetős szolgáltatások

Fizetős szolgáltatások

 

Előre sorolás:

Ez a funkció nem emeli ki a hirdetését semmilyen módon, csupán a keresések legelejére helyezi az első oldalon. Akkor ajánljuk a használatát hogyha már 3.-4. oldalon van a hirdetése. FONTOS: A KIEMELT HIRDETÉSEK MÖGÉ KERÜL!

ÁRA: Brutto 508ft/hirdetés

Kiemelés:

Ez a funkció 3 az 1ben! Hogy ez mit is jelent? Azt hogy mindig legfelülre kerül a hirdetése, sárga háttérrel és KIEMELT matricával figyelemfelkeltőbbé válik és a főoldalon a kiemeltek közé kerül, tehát a főoldalon is látható lesz. 

ÁRA: Brutto 1016ft/hirdetés

Hogyan tudom ezeket használni?

FONTOS: Az oldalon jelenleg emelt díjas SMS fizetési módszerrel lehet fizetni. 

Ahhoz hogy hirdetésünket ki tudjuk emelni, be kell jelentkeznünk a fiókunkba. Ha ez már megtörtént, akkor a Fiókom menüpontra kell kattintani. Itt meg fognak jelenni a feladott hirdetései. Kattintson arra a hirdetésre amelyet ki szeretné emelni. Ez után az Elem szerkesztése menüpont alatt megfognak jelenni a fizetős szolgáltatások.

Kattintson arra melyiket használni szeretné.

Miután rákattintott ki kell választania a telefonos szolgáltatóját (Telenor, Telekom, Vodafone). Ez után írja be a telefonszámát amellyel fizetni szeretne, majd kattintson a Vásárlás gombra. A gomb megnyomása után el kell küldenie a megjelent telefonszámra a megjelent kódot. Miután ez megtörtént levonjuk az egyenlegéről az összeget és aktiváljuk a vásárolt szolgáltatást. 

Amennyiben problémája akadt a vásárlással, kattintson a Tranzakció befejezése a fizetési kóddal gombra. Irja be a kódot és kattintson a vásárlás gombra. 

Bármilyen problémája vagy kérdése van?

Írjon nekünk e-mailt! Használja az Elérhetőség menüpontot vagy közvetlenül is írhat az ahholmi@gmail.com címre!